Livrarea produselor

Livrare gratuita pentru comenzile de minim 500 euro+tva!

1.Livrarea pixurilor metalice catre client se efectueaza prin intermediul unei firme de curierat rapid. Firma de curierat rapid, prelucreaza date cu caracter personal ale clientilor SC CARSIUM INVEST SRL, exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport a cadourilor personalizate achizitionate de catre acestia de pe magazinul online si numai cu respectarea intocmai a Politicii de Confidentialitate afisata pe https://penline.ro/politica-de-confidentialitate. Tertii parteneri ai firmei de curierat rapid, mandatati pentru indeplinirea serviciilor de transport si care proceseaza date cu caracter personal ale clientilor SC CARSIUM INVEST SRL, sunt tinuti la respectarea intocmai a termenilor si conditiilor legii cu privire la siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal si a Politicii de Confidentialitate afisata pe https://penline.ro/politica-de-confidentialitate. Prin urmare, firma de curierat rapid poate contacta clientii SC CARSIUM INVEST SRL prin orice mijloc de comunicare (e-mail, telefon, SMS) in limitele si in scopul prevazut in prezentul articol.

2.SC CARSIUM INVEST SRL isi asuma responsabilitatea pentru ambalarea corespunzatoare a pixurilor metalice si va asigura transmiterea documentelor insotitoare in vederea livrarii pixurilor metalice.

3.SC CARSIUM INVEST SRL livreaza pixuri metalice gravate pe teritoriul Romaniei si in Uniunea Europeana.

4.Costul livrarii pentru comenzile sub 500 euro+tva este de 6 euro+tva oriunde in Romania. Pentru destinatiile din Uniunea Europeana, te rugam sa ne contactezi prin email ([email protected]) pentru a-ti comunica pretul livrarii prin curier rapid.

5.Timpul de tranzit este de 24-96 de ore ore (in zilele lucratoare ale saptamanii) pe teritoriul Romaniei, din momentul confirmarii comenzii tale. In functie de gradul de incarcare a rutelor de destinatie si volumul de livrari ale firmei de curierat, aceste timp de livrare poate sa creasca.

6.SC CARSIUM INVEST SRL nu poate garanta timpul de livrare si nu poate fi responsabila pentru eventualele intarzieri de livrare sau pierderi de colete provocate de catre firma de cuierat rapid sau un tert agreat de catre firma de curierat rapid.

7.In cazul in care produsele nu se pot livra de catre firma de curierat din motive imputabile clientului (prin altele, dar fara a se limita la: comunicare adresa de livrare gresita si/sau incompleta, schimbare adresa de livrare, comunicare numar de telefon gresit si/sau incomplet, indisponibilitatea clientului, orar de functionare a clientului incompatibil cu orarul de livrare a curierului), iar coletul cu produsele comandate se inapoiaza de catre curier catre SC CARSIUM INVEST SRL, clientul este responsabil cu organizarea transportului produselor comandate.

Transport GRATUIT

Pentru comenzile de minim 500 €+tva

Cel mai bun preț

Pentru pixurile din metal

Experți în gravură laser

Peste 2,5 milioane de pixuri gravate

Echipamente performante

Până la 5000 de pixuri gravate/zi