Etui Eco
Etui Eco

Etui Eco

0,23 

Preturile nu includ TVA!

  • Comenzile confirmate pana la ora 9, pleaca in aceeasi zi
  • Gravura laser are GARANTIE PE VIATA!
  • Livrare rapida
  • Transport GRATUIT pentru comenzile de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITA
  • Ai nevoie de ajutor? Poti sa ne suni: 0744605375
Plati ONLINE sigure 100%

stripe

Acest etui Eco este realizat din carton si se potriveste cu orice pix din colectia noastra.

Etui Eco

Etui-urile Eco sunt proiectate special pentru a se potrivi cu pixurile metalice personalizate prin gravura laser. Asorteaza un pix gravat cu acest etui ieftin si elegant.

Etui Eco
Etui Eco

Alegerea optima 

Potrivite pentru orice pix din coletia noastra, etui-urile Eco sunt practice si elegante. Combinatia dintre un pix din metal personalizat prin gravura laser si etui-ul Eco, sporeste atractivitatea cadoului. 

Livrare rapida

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu pixurile metalice din portofoliul nostru. In plus, pixurile metalice gravate de noi sunt alese dupa o selectie atenta care cuprinde incercari si teste numeroase, pentru a avea siguranta ca pixurile metalice sunt trainice si indeplinesc standardele de calitate.

Etui Velour

O campanie este de succes cand transmite mesajul corect, iar etui-urile Eco pe care le avem in portofoliu, ofera o eleganta  si un impact vizual deosebit asupra cadourilor personalizate. Aceste atribute le recomanda ca fiind instrumente puternice de marketing si comunicare. Cei care le primesc isi amintesc cu usurinta provenienta lor.

Cea mai buna varianta de cadou corporate pentru partenerii de afaceri, este reprezentata de pixurile metalice gravate insotite de un etui. Personalizarea prin gravura laser a pixurile metalice este singura varianta care ofera eleganta si durabilitate. Pe langa faptul ca gravura laser este eleganta, ea rezista in timp. De altfel, beneficiezi de GARANTIE PE VIATA pentru gravura laser realizata de noi. Echipamentele folosite de noi pentru gravura laser, sunt ultra-performante. Ca sa iti faci o idee despre ce stim sa facem, iti spunem ca putem grava caractere de 0,1 mm, lizibile cu ochiul liber!

Informații suplimentare

Greutate6 g
Dimensiuni159 × 44 × 2 mm
Culori disponibile: Alege culoarea

Natur, Negru

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.