Adaugate recent

Seturi de scris personalizate

Cele mai elegante seturi de scris

 

Niciodata nu a fost mai usor sa gasesti seturi de scris personalizate, exact pe stilul tau.

Seturile de scris personalizate reprezinta modul cel mai original, oficial si totodata apropiat de stilul celui caruia il oferi, este un alt mod de a spune ca il apreciezi, ca il admiri, ca ii multumesti. Aceste cadouri personalizate impresioneaza prin eleganta, rafinament si mai ales prin stil, fiind utile si practice.

Pentru colaboratorii si angajatii tai poti alege, din toata gama de seturi de scris personalizatei, setul de scris Georgia, un set de scris elegant, compus dintr-un pix si un roller, intr-o cutie neagra sofisiticata. Este un cadou potrivit pe care daca il personalizezi cu logo-ul firmei tale, il vei transforma intr-un cadou unicat, ce va bucura orice colaborator sau angajat, dovedindu-i respectul si pretuirea pe care i-o porti.

Fie ca este vorba de o ocazie din viata firmei tale sau de un eveniment corporate la care participi, alege setul de scris personalizat Dakota, care contine un pix si un creion mecanic, care se pot personaliza prin gravura laser de inalta calitate. Ambele instrumente de scris sunt ambalate intr-o cutie metalica, eleganta.

Seturi de scris personalizate

Seturi de scris personalizate

Personalizarea de inalta calitate, livrarea rapida si preturile imbatabile, intregesc cadoul corporate ales de tine, unic prin mesajul amprentat cu stilul tau!

 
Transport GRATUIT

Pentru comenzile de minim 500 €+tva

Cel mai bun preț

Pentru pixurile din metal

Experți în gravură laser

Peste 2,5 milioane de pixuri gravate

Echipamente performante

Până la 5000 de pixuri gravate/zi